Olipa kyse autoista, ohjelmistoista tai tableteista ja kannettavista tietokoneista, pieni hankintahinta ei aina takaa parempaa sijoitetun pääoman tuottoa yrityksellesi.

Ei varsinkaan silloin, jos edullisempi vaihtoehto HAJOAA SEITSEMÄN KERTAA TODENNÄKÖISEMMIN.

Vaikka kuluttajateknologia saattaa ensi silmäyksellä vaikuttaa edullisemmalta, sitä ei ole suunniteltu yrityskäyttöön. Nämä laitteet vaurioituvat helposti, ja toimivat äärirajoillaan pyrkiessään vastaamaan liikkuvien ammattilaisten tarpeisiin.
Älä unohda piilokustannuksia...

Kuluttajille tarkoitettujen laitteiden valinta yrityskäyttöön tuo mukanaan useiden eri piilokustannusten riskin, jota et ehkä ole ottanut huomioon...
Kaikki nämä verottavat taloudellista tulostasi.
Tuoteviat
Käyttökatkokset
Tehokkuuden ongelmat
Vaihdot
Tukitarpeet
 • kattavan suojan laitevikojen varalle
 • 96 tunnin korjaussitoumuksen**
 • monikielisen tukipalvelun
 • maksimaaliset laitteiden käyttöiät
 • minimaaliset mahdolliset korjaus- ja palautuskustannukset
 • pienemmät työvoiman joutoajat ja laitteiden käyttökatkokset
 • sijoitetun pääoman suojan ja mielenrauhan.


 • **Paras tavoiteaika, joka toteutuu 90 %:n todennäköisyydellä. Huomaa, että lähetykset EU:n ulkopuolelle ovat lisämaksullisia.
  Lisäsuoja kokonaiskustannusten minimoimiseksi

  Panasonic Toughbookilla on uskomattoman alhainen vikaantumisaste, mikä minimoi kokonaiskustannukset. Lisäksi laajennettu ProTect-takuumme, joka tarjoaa suojan myös tapaturmavahinkojen varalle, laskee kokonaiskustannuksia entisestään.
  Vahvistettujen laitteiden arvo

  Ammattikäyttöön tarkoitetun täysin vahvistetun laitteen, kuten Panasonic Toughbookin, hankintakustannukset ovat korkeammat kuin kuluttajille tarkoitettujen laitteiden. Toughbookin maailmankuulu luotettavuus ja kestävyys tarkoittavat kuitenkin paljon pidempää käyttöikää. Pian huomaatkin kokonaiskustannustesi alenevan.

  Ja lisäksi työt tulevat tehdyksi.

  Toughbook-tietokoneet ovat jopa seitsemän kertaa luotettavampia kuin vastaavat tavanomaiset kannettavat, joissa ei ole vahvistusominaisuuksia**
  Panosta asiantuntijaan

  Yksityiskohtaiset kokonaiskustannuslaskelmat ja lisätietoa Panasonicin vahvistetuista Toughbook-laitteista saat täyttämällä seuraavan lyhyen lomakkeen, minkä jälkeen Panasonicin edustaja ottaa sinuun yhteyttä:
  Vain yhden prosentin kasvu vikaantumisasteessa tarkoittaa omistuksen kokonaiskustannusten kasvua jopa viidellä prosentilla*. Tästä kertyy pian merkittävää taloudellista haittaa.
  1VDC Research, 2014
  2Tämä ei ole takuu.
  3Miten kestävyys pienentää kannettavan tietokoneen kokonaiskustannuksia.
  4Tablet troubles, 2013.
  5Omistuksen kokonaiskustannusmallit mobiiliin tietojenkäsittelyyn ja viestintään.