Akár autókról, szoftverekről vagy táblagépekről és mobil számítógépekről beszélünk, a vállalkozása jövőjét tekintve az alacsony ár nem mindig jelent jobb megtérülést.

Különösen akkor nem, ha az olcsóbb lehetőség, HÉTSZER VALÓSZÍNŰBB, HOGY MEGHIBÁSODIK.

Kezdetben olcsóbbnak tűnhet, de a hagyományos technológia nem az üzleti szempontok figyelembevételével készült. Ezek az eszközök könnyen megsérülnek, és nem képesek teljesíteni a mobil alkalmazottak által támasztott követelményeket.
Ne tévessze szem elől a rejtett költségeket…

Ha nem speciális eszközöket választ a vállalkozása számára, azzal számos rejtett költség kockázatát vállalja fel, amelyekre esetleg nem gondolt…
Termékhibák
Leállás
Hatékonysági problémák
Cserék
Támogatási követelmények
 • Átfogó lefedettség hardverhiba esetén
 • Garantált hibaelhárítás 96 órán belül**
 • Többnyelvű ügyféltámogatás
 • Maximális eszközéletciklusok
 • Minimális potenciális javítási és helyreállítási költségek
 • A munka és az eszközök állásidejének csökkentése
 • Stresszmentes működés és beruházásvédelem


 • ** Minden elvárható erőfeszítést megtéve, 90%-os sikeraránnyal
      Az EU-n kívüli szállítások díjkötelesek
  További védelem az összköltségszint minimalizálásához

  A Panasonic Toughbook eszközök már eleve kiemelkedően alacsony meghibásodási aránnyal rendelkeznek, így minimalizálják az összköltségszintet. Azonban a véletlen károkra kiterjedő lehetőségeket is tartalmazó kiterjesztett ProTect garanciaajánlatainkkal még ez a költség is tovább csökkenthető.
  A szélsőséges igénybevételre tervezett eszközök értéke
  Egy olyan speciális, szélsőséges igénybevételre tervezett eszközzel, mint a Panasonic Toughbook, a kezdeti kiadások magasabbak lesznek, mint egy nem speciális, hagyományos eszköznél. Azonban a világhírű megbízhatósággal és tartóssággal a Toughbook sokkal hosszabb életciklust biztosít. Hamarosan látni fogja a sokkal alacsonyabb összköltségszintet.

  És nem mellesleg el fogja tudni végezni a munkát.

  A Toughbook számítógépek 7-szer megbízhatóbbak, mint az átlagos, nem szélsőséges igénybevételre tervezett ipari noteszgépek**
  Vegyen igénybe szakértő segítséget!

  Ha szeretne részletes TCO-számítást készíteni, és bővebben tájékozódni a Panasonic adott célra szánt, strapabíró Toughbook eszközeiről, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, és a Panasonic képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot:
  Az eszközök meghibásodási arányának csak 1%-os növekedése jelentős, 5%-os növekedést jelent a teljes birtoklási költségben.* Ez hamar komoly pénzügyi gondokhoz vezet.
  1VDC felmérés, 2014.
  2Ez nem garantált.
  3A strapabíró mobileszközök TCO-ra gyakorolt hatása.
  4Táblagépekkel kapcsolatos problémák, 2013.
  5Összköltségszint-modellek a mobil számítástechnikai és kommunikációs platformokhoz.