Uansett om vi snakker om biler, programvare eller nettbrett og bærbare PC-er – når det gjelder å investere i fremtiden til bedriften din, er ikke en lav pris alltid lik en bedre avkastning på investeringen.

Særlig hvis det billige alternativet har SYV GANGER STØRRE SANNSYNLIGHET FOR Å SVIKTE.

Selv om det i utgangspunktet kan se billigere ut, er ikke forbrukerteknologi bygget med profesjonelt bruk i tankene. Disse enhetene er utsatt for skader og strever med å håndtere de konstant kravene til profesjonelle mobile arbeidere.
Ikke overse skjulte kostnader…

Hvis du velger ikke-spesialiserte enheter for din bedrift, risikerer du mange skjulte kostnader – som du kanskje ikke har tenkt på ...
Alt dette påvirker sluttresultatet ditt negativt.
Produktfeil
Nedetid
Problemer med effektivitet
Erstatningsdeler
Systemkrav
 • Omfattende dekning for maskinvarefeil
 • Reparasjon innen 96 timer**
 • Kundestøtte på flere språk
 • Maksimale livssykluser på enheter
 • Minimert potensielle kostnader knyttet til reparasjon og        gjenoppretting
 • Redusert nedetid for arbeidsstyrken og driftsstans for enheter
 • Investeringsbeskyttelse og ro i sjelen


 • **Beste forsøk med 90 % suksess. Vær oppmerksom på at forsendelser utenfor EU er skattbare
  Ytterligere beskyttelse for å minimere de totale eierskapskostnadene

  Panasonic Toughbook har allerede oppnådd utrolig lave sviktrater, noe som minimerer de totale eierkostnadene (TCO). Men med vår utvidede ProTect-garanti, inkludert alternativer for skade ved uhell, kan kostnadene reduseres ytterligere.
  Hva robuste enheter er verdt

  Med en spesiallaget, helrobust enhet, som en Panasonic Toughbook, vil det første utlegget være høyere enn det ville vært med en vanlig forbrukermaskin. Men den verdensberømte påliteligheten og holdbarheten til Toughbook betyr mye lenger levetid. Så vil du snart kunne se langt lavere totale eierkostnader.

  Og du vil få jobben gjort.

  Toughbook-datamaskiner er utrolig nok 7 ganger mer pålitelig enn gjennomsnittlige industrielle bærbare PC-er uten robust funksjonalitet**
  Invester i en spesialist

  Hvis du vil ha en detaljert beregning av totale eierkostnader, og for å finne ut mer om Panasonics spesialbygde robuste Toughbook-enheter, fyll ut det korte skjemaet nedenfor, så tar en Panasonic representant kontakt med deg:
  Bare en 1 % økning i enhetens feilprosent tilsvarer en heftig 5 % økning i de totale eierkostnadene (TCO)*. Det baller på seg og utgjør raskt en alvorlig økonomisk smell.
  1VDC forskning, 2014
  2Dette er ikke en garanti.
  3 Hvordan robusthet reduserer TCO for bærbare datamaskiner.
  4Nettbrettproblemer, 2013.
  5TCO-modeller (totale eierskapskostnader) for mobile data- og kommunikasjonsplattformer.