>
Een zwaargewicht in een slanke body
Geperfectioneerde mobiliteit

Minstens 14 % dunner en 19 % lichter dan de klassiek robuuste handhelds. Dit betekent dat ze gewoon met één hand kunnen worden bediend en perfect in broek- of jaszakken passen. En met de allernieuwste features zoals ‘direct zien wat u scant’ op het scherm, gaat het foutenpercentage naar beneden en de scansnelheid naar omhoog. Net als de productiviteit. Namelijk met 12 %.
Leer de FZ-F1 en FZ-N1 kennen in dit korte filmpje.
Makkelijker te gebruiken
Gebruiksvriendelijk ontwerp

Met activatieknoppen voor de barcodelezer aan beide kanten van elk model zijn de FZ-F1 en de FZ-N1 perfect voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

Download hier het gratis artikel

over de gezondheidsproblemen ten gevolge van het scannen van barcodes.
Eenvoudige IT-integratie
Keuze uit twee besturingssystemen


Onze apparaten zijn verkrijgbaar met zowel Windows of Android, afhankelijk van uw vereisten.
Beter verbonden
Ononderbroken efficiëntie


4G LTE-/3G-data, Wi-Fi, dual SIM-kaarten en spraakmogelijkheden zorgen voor de toegang tot real time informatie wanneer die nodig is. De klus wordt geklaard. Snel en ononderbroken.
Een nieuwe kijk op productiviteit
Minder pijn, meer voordelen


Meer dan de helft van de scannergebruikers van vandaag lijdt aan RSI (repetitive strain injury). Onze unieke ergonomische barcodelezer aan de achterkant is zodanig ontwikkeld dat het apparaat niet moet worden gekanteld. Hierdoor kan de hand tijdens het scannen in een natuurlijke positie blijven. Geen buigen van de ellebogen en de polsen meer en geen overbelasting van de spieren meer.
Een hoger niveau van robuustheid
Betrouwbaar in de meest extreme omstandigheden


Onze apparaten hebben een valtest vanop 1,8 m doorstaan en zijn water- en stofbestendig volgens IP67. Ze zijn uitzonderlijk duurzaam met extreem lage uitvalpercentages. Ze helpen u met uw scanopdracht, ongeacht de omstandigheden en de omgeving.
Blijvende prestaties
Presteert altijd


Uitgebreide batterijcapaciteit*, onderweg opladen en een operationele hot-swapfunctie zorgen ervoor dat de batterijen snel en naadloos kunnen worden vervangen en opgeladen voor een permanente werking, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo kunnen shiften dus volledig gedekt worden. Zelfs de extra lange.
Werken zonder beperkingen
Efficiëntie onderweg


De versterkte en anti-reflectietouchscreens kunnen met dikke handschoenen en in de regen worden bediend, en zorgen voor een ononderbroken werking. Binnen en buiten. Ongeacht het weer of het tijdstip.
Maatoplossing
Verbeterde mogelijkheden


Met verschillende accessoires zoals voertuigdocks, opladers en opzetstukken, draagtassen en draagriemen, kunnen onze apparaten perfect worden aangepast aan elke situatie, om te scannen zoals u dit wenst.
Een schot in de roos
Ondersteunt handtekenen met een
actieve pen*


Leg biometrische handtekeningen vast met tot 1024 drukniveaus
voor een bindend en nauwkeurig bewijs van de levering.

De toekomst van het scannen wordt hertekend
De volgende generatie ergonomische handscanners


Van magazijnen, productiefaciliteiten en retail tot logistiek, levering en services ter plaatste: als het op eenvoudig, efficiënt en comfortabel scannen aankomt, zijn de baanbrekende FZ-F1 en
FZ-N1 van Panasonic dé oplossing.
Klaar om de scanrevolutie
mee te maken?

Ontdek de FZ-N1 hier
Ontdek de FZ-F1 hier
Contacteer ons

Contacteer Panasonic nog vandaag om te ontdekken hoe onze stevige handheldapparaten en onze expertise u kunnen helpen om een betere kijk op de zaken te krijgen.
Bekijk de FZ-F1 en FZ-N1 hier in actie.
Hoe kunt u bepalen welke handheld u nodig heeft?
Onze handige gids heeft alle antwoorden.
Hoe presteerde de Toughpad FZ-N1 in vergelijking met andere handhelds met barcodescanners? Bekijk deze gebruikerstest voor het antwoord.
Ontdek hoe deze stevige handhelds overbelasting van de spieren aanzienlijk kunnen verminderen. En ontdek bovendien hoe ze de productiviteit met 12 % kunnen verhogen.
Als u op zoek bent naar stevige handhelds,
kunt u rekenen op Panasonic.
Vanuit elk perspectief…


Met hun unieke gekantelde barcodelezer en de allernieuwste features maken de FZ-F1 en de FZ-N1 van Panasonic het scannen sneller, eenvoudiger, nauwkeuriger en comfortabeler.

Wilt u meer klantentevredenheid, gezondere en gelukkigere werknemers en betere zaken dan ooit?


Ontdek dan de nieuwe revolutie voor scanproductiviteit.
Panasonic Toughpad
FZ-F1 en FZ-N1

Een betere kijk op zaken
*Optioneel