GETEST EN GOED BEVONDEN
TECHNOLOGIE VOOR INSTALLATIE- EN NUTSBEDRIJVEN
Workforce Management

Met behulp van workforce management software voor de buitendienst op een Toughbook of Toughpad gaan uw servicemonteurs tijdig op weg en zijn hun voertuigen correct geladen, om op de afgesproken tijd bij de klant aan te komen en zodoende een optimale service te leveren.
Panasonic contacteren

Contacteer Panasonic voor vrijblijvende informatie hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Bel: Jasper de Kruijf op +31(0)736402839
Email: jasper.dekruijf@eu.panasonic.com

Ja, ik wil gecontacteerd worden
Wilt u meer weten over Panasonic, leverancier van servicemonteurs en mobiele werknemers?

Dankzij schermen die buiten goed leesbaar zijn, robuuste betrouwbaarheid, lichtgewicht mobiliteit, 3G/4G- en wifi-connectiviteit, lange batterijduur en gespecialiseerde aansluitingen kunnen veel werkzaamheden sneller en gemakkelijker worden uitgevoerd. Enkele voorbeelden...

Het mobiele kantoor

Servicemonteurs gebruiken de Toughbook of Toughpad om realtime informatie over werkzaamheden te ontvangen en vast te leggen, werklocaties en middelen te identificeren met behulp van de GIS-mogelijkheden en waar nodig mobiele toegang te bieden tot data. Lastige weersomstandigheden zoals regen, sneeuw of felle zon veroorzaken geen onnodige uitvaltijd meer.Technische service en diagnose

Servicemonteurs in de buitendienst hebben behoefte aan een voldoende groot en helder scherm om gedetailleerde technische tekeningen te kunnen bekijken, naast de mogelijkheid om met de notebook verbinding te maken met oudere systemen voor systeemcontrole en diagnose. Een Toughbook of Toughpad kan ook dienst doen voor diagnose door de apparatuur van de klant eraan te koppelen.

Een nieuwe standaard voor semi-rugged
Bekijk onze CF-54 video, waarin we uitgebreid de nieuwe features van de Toughbook CF-54 tonen en uitleggen hoe deze een nieuwe standaard zet voor semi-rugged pc's voor installatie-, nuts- en telecombedrijven.
Kijk hier >>
Toughpad FZ-G1 tablets zorgen ervoor dat de servicemonteurs van netbeheerder Stedin efficiënter werken
Onafhankelijk netbeheerder Stedin voorziet ruim 2 miljoen klanten in Nederland op een betrouwbare en veilige manier van energie (gas & electriciteit). Samen met partner DatAction zorgt de Toughpad FZ-G1 ervoor dat de servicemonteurs van Stedin productiever, efficiënter én zonder onderbrekingen kunnen werken.
Bekijk hier de video >>
UK Power Networks optimaliseert zijn bedrijfsprocessen met Panasonic Toughpad-tablets
Lees hoe UK Power Networks Panasonic Toughpad tablets gebruikt om te zorgen dat het licht bij de mensen blijft branden.
Bekijk de casestudy-video >>
Lees het laatste nieuws over rugged technologie voor installatie- en nutsbedrijven
Blader eens door ons onlinemagazine Inform en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, opinies, casestudy's en productontwikkelingen voor installatie- en nutsbedrijven
Lees nu Inform voor nutsbedrijven >>
Lees nu Inform voor installatiebedrijven >>
Panasonic in installatie- en nutsbedrijven
Ontdek hoe de Toughbook en Toughpad apparaten installatie- en nutsbedrijven helpen om te gaan met hun unieke uitdagingen.
De brochure downloaden >>
Meer uit uw toestellen halen met Panasonic ProServices
ProServices biedt maatoplossingen waarmee de kracht van de Toughbook en Toughpad-toestellen optimaal tot hun recht komen. Hierdoor kunt u productiviteit van uw medewerkers te vergroten, overal, altijd en zonder onderbrekingen.
Meer informatie >>